Geef je iPhone een vintage camera look

Published On 25 May, 2012 | By Ming |

Een camera met een vintage look is tof! Kijk bijvoorbeeld maar naar de Fujifilm X10 en X100, de Olympus PEN EP serie, de Leica M9 en waarschijnlijk zelfs de nieuwe mirrorless van Canon. Maar wat nou als je je iPhone ook zo’n vintage camera look kan geven? Sebas schreef vorige week nog over toffe iPhone covers en noemde me net al een camera-nerd op kantoor omdat ik helemaal verliefd werd op SNAP! door bitplay. Een iPhone case met wel heel bijzondere (uiterlijke) eigenschappen.

SNAP! door bitplay

De iPhone case van bitplay komt het dichtst bij een echte vintage camera vergeleken met andere iPhone cases die ik heb gezien. Zelfs de ontspanner van de case werkt.

Op de achterkant van de case vind je knoppen terug die je normaal op vintage camera’s terugziet. Hierdoor is het wel heel lastig om op het eerste gezicht te zien of het nou om een smartphone gaat of een digitale camera. Naast dat de SNAP! er erg tof uitziet, beschermt het dus ook je iPhone. Iets met vliegen en klap dus.

Volgens bitplay is de SNAP! geschikt voor de iPhone 4, iPhone 4S en met de fotografie apps die op dit moment beschikbaar zijn in de appstore doordat SNAP! gebruik maakt van de standaard camera instellingen op de iPhone 4 en 4S.

SNAP! is te koop bij Dynamism voor $49,99 exclusief verzendkosten van $16,60.

SNAP! promofilmpje

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *