Gezocht: #Goedverhaal!

Published On 29 January, 2013 | By Tom |


We maken van alles mee in het leven. Hoe unieker de gebeurtenis, hoe liever we het in slechts 140 karakters met de wereld willen delen. Twitter is met z’n dikke 8 miljoen accounts in Nederland dan ook een razend populair medium in Social Media-land. Maar een beeld zeg toch zo veel meer dan woorden, zeker wanneer je slechts 140 karakters gebruiken kan? Daar zijn ze het bij Samsung helemaal mee eens en in samenwerking met Boom Chicago zijn ze dan ook op zoek naar een #goedverhaal. In beeld welteverstaan!

Gezocht: #goedverhaal
Het idee is simpel: deel een goed verhaal op Twitter met de hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. Het kan een grappige gebeurtenis zijn, het delen van je avondeten – pfff, wat kan ik daar toch jeuk van krijgen! – of je kan eens diep graven in je fantasie om zelf iets moois te verzinnen. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaalt naar unieke foto’s. Daarnaast maak je ook nog eens kans op het winnen van een gloednieuwe Samsung GALAXY Camera!

Aangeboden: spraakmakende foto van het comedygezelschap Boom Chicago
Comedygezelschap Boom Chicago zal in samenwerking met een fotograaf de leukste, grappigste of tofste(!) verhalen vertalen naar grappige en spraakmakende foto’s. Aangezien dit alles nogal wat hilariteit te weeg kan – en zal! – brengen zijn de fotoshoots online te volgen via een livestream. Met een beetje geluk deel je jouw story straks dus niet langer in 140 karakters maar door middel van een unieke, door Boom Chicago geregisseerde foto!

Samsung GALAXY Camera
Is jouw leven letterlijk een sprookje en wil je dat maar wat graag delen met #goedverhaal dan maak je niet alleen kans op een ludieke foto maar ook op een gloedjenieuwe Samsung GALAXY Camera. Met deze camera deel je dankzij de 3G en WIFI mogelijkheden al je mooiste momenten rechtstreeks met jouw vrienden op de verschillende Social Media kanalen. En dan niet met de twijfelachtige kwaliteit foto’s die je schiet met de gemiddelde smartphone, nee met kwalitatief hoogstaande pics! De Samsung GALAXY Camera beschikt namelijk over 21x optische zoom en een heuse 16 mm lens.

Hallo Stipple
Voor deze actie maakt Samsung als eerste gebruik van Stipple, een innovatieve communicatietechnologie. Met de Stipple-technologie verwerk je extra informatie als ‘stippen’ in een foto. Deze stippen fungeren als tags en bieden toegang tot bijvoorbeeld achtergrondinformatie, handige links, Twitter-feeds en making-of video’s. Alle foto’s van Boom Chicago die via Twitter worden gedeeld zijn voorzien van deze Stipple-technologie.

Omdat iemand het toch moet doen trap ik bij deze alvast maar af met mijn eigen goede verhaal:

Met een kater wakker worden in de hondenmand! #goedverhaal @GalaxyCameraNL

Nu is het de beurt aan jullie! #Goedverhaal!

 

 

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *