Gizmon iCA iPhone 5 Case

Published On 5 February, 2013 | By Ming |

Dat smartphones steeds meer de traditionele click & shoot camera’s vervangen is al enige tijd duidelijk. Zo zijn er al veel cases die je iPhone qua look transformeren tot een camera. Maar weinig van deze cases hebben ook duidelijk een functie. De Gizmon iCA iPhone 5 case heeft naast de mooie look ook een paar functies die het fotograferen met je smartphone leuker maakt.

iPhone 4 en 4s gebruikers hadden al een tijdje kunnen genieten van de cases van Gizmon, maar nu is de Gizmon iPhone case ook beschikbaar voor iPhone 5 gebruikers met vele verbeteringen. Zo is de case qua sterkte met 50% toegenomen waardoor het je kostbare iPhone nog beter beschermd. Twee schroefjes aan de bovenkant van de case zorgen ervoor dat de case stevig om je iPhone heen zit en niet zomaar loslaat. Ook is er een nieuwe lensopening gemaakt zodat je minder last hebt van de flare van je flitser. Als je denkt dat dat het is, dan heb je het mis. De fitting van de case zorgt er namelijk ook voor dat je verschillende soorten lenzen aan je iPhone kan bevestigen. De Gizmon voor de iPhone 5 is wel iets dikker door zijn voorganger, maar zorgt hierdoor wel voor betere bescherming.

Functies Gizmon iCA iPhone 5 Case

Naast alle nieuwe uiterlijke kenmerken staat de Gizmon iCA uiteraard ook bekend om een aantal functionaliteit. Met de case heb je namelijk een echter sluiterknop waardoor je niet meer op je scherm hoeft te zoeken hoe je je foto neemt. Ook heeft de case bovenop een viewfinder waardoor het steeds meer op een rangefinder camera begint te lijken.

De Gizmon iCA iPhone 5 case kan je ook uitbreiden met verschillende soorten filters. Zo zijn er Fisheye, Polarisatie, Center Focus, Cross Screen en een 3 image mirage filter zodat je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

Voor nog meer functies van de Gizmon iCA kan je onderstaande afbeelding bekijken. Of de website van de Four Corner Store bezoeken.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *