Goedkope vliegtickets naar toffe steden

Published On 28 January, 2013 | By Spotvogel |

Laat die goedkope tickets niet liggen!

De laatste tijd zie je steeds meer aanbiedingen voor goedkope vliegtickets. Het is eigenlijk zonde om daar geen gebruik van te maken. Als je het slim aanpakt kan je een leuke citytrip maken voor het geld dat je anders aan een stapavond in Nederland besteed. En trouwens, ik zou er maar snel gebruik van maken: het zou best kunnen dat de energieprijzen zoveel stijgen dat je binnen een paar jaar alweer het dubbele betaalt! Hier alvast een paar tips voor inspiratie:

Parijs

Parijs is natuurlijk een stad die nooit verveelt.Voor iedereen is er op elke dag van het jaar volop te doen. En iedere keer is er is er weer iets nieuws te ontdekken. Het is een modestad, de stad zit propvol vol met kunst, cultuur en architectuur. En last but not least is het één van de beste winkelsteden ter wereld. Voor een lekker weekend shoppen en een paar leuke musea pakken is Parijs dus een perfecte optie. Met het uitstekende metronet ben je binnen een mum van tijd waar je wilt zijn.

Barcelona

In Barcelona heb je vrijwel altijd heerlijk zonnig weer. Je kunt ’s ochtends goed winkelen, zeker als je van Spaanse ketens als Zara, Mango en Desigual houdt kan je hier je geluk niet op, ’s middags lekker tapas eten en ’s nachts van het nachtleven genieten. En de volgende dag waai je lekker uit op het strand.

Londen

Londen is de stad waar je de grootste aantal hippe vintage winkels van Europa vindt. Hier gaan zelfs modeontwerpers uit de hele wereld naartoe om in de rekken te zoeken naar inspiratie. Zowel op de Spitafields markt in het oosten van de stad als de markt van Portobello in West-Londen vind je een groot aantal vintage shops waar je zeker iets moois vindt.

Rome

Ook vliegen naar Rome hoeft niet veel meer te kosten tegenwoordig. Als je deze stad bezoekt moet je natuurlijk de imposante Romeinse bouwwerken als het Collosseum en het Panthenon  zien. En, of je nu katholiek bent of niet, een bezoek aan de Sint Pieterskerk en het Vaticaanmuseum is voor iedereen even indrukwekkend.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *