Goesting, het cadeautje van Utrecht

Published On 18 August, 2014 | By Suzan van Aalten |

‘’Wacht maar tot ik straks de loterij win. Dan neem ik haar mee naar een restaurant. Dan trakteer ik op een chic dinertje.’’ Gers Pardoel, de loterij winnen hoeft niet meer, want lekker eten hoeft niet duur te zijn. Restaurant Goesting in Utrecht is goedkoper dan sterrenrestaurants en biedt dezelfde bijzondere ervaring.

Het feestje

Verjaardagen vieren, met de hele familie in een kring, daar hou ik niet zo van. Mij kan je blij maken met goed eten in een mooie ambiance. En dat is wat ik afgelopen weekend deed. In een voormalige hondenstal, in een afgelegen parkje, op het terrein van de Veeartsenijschool vind je restaurant Goesting. Midden in de stad, in een oase van rust, kan je daar genieten van biologisch eten en drinken.

Het hapje

Goesting betekent zoiets als ‘zin’, ‘lust’ of ‘trek’. En dat had ik dan ook bij aankomst van dit veelbelovende (7,9 op Iens!) restaurant. Een zuurdesembroodje en een heerlijk wijn: ‘Muscadet de Sèvre et Maine’ zijn een goed begin om de eerste goesting te stillen. Eens kijken wat de kaart ons biedt. Mooie biologische producten uit de streek en duurzaam gevangen vis. Ik kies voor de biologische ‘à point gepocheerde tournedos in truffeljus.’ Een erg goede keuze al zeg ik het zelf. Maar de zin in lekker eten blijft.. En dus kies ik een dessert: ‘chocolademousse van pure chocolade met gemarineerde sinaasappel & mamma mia ijs’. GOD-DE-LIJK!

Het cadeautje

Het personeel is hartelijk, de sfeer is goed en Restaurant Goesting biedt een unieke ambiance. Een perfect cadeautje voor mijn verjaardag en een echte aanrader voor elke bijzondere gelegenheid.

Bekijk zelf de kaart. 

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Game, set & match. Niet alleen sport is mijn passie, ook uit eten gaan, op citytrips en concerten bezoeken doe ik graag. Communicatie is mijn vak en ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en uitdagingen. Ik schrijf, woon en leef in Utrecht, maar ben ook vaak in Amsterdam te vinden om Toffe Dingen uit te checken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *