Grid Limited presenteert: de 10 jarige overname

Published On 1 November, 2012 | By Ming |

Is reclame maken nou echt zo moeilijk? Kan niet iedereen dit? Om het 10 jarig bestaan van reclamebureau Grid Limited te vieren hebben ze een dag lang 10-jarigen uitgenodigd om bij hun op kantoor te werken: The 10-year-old Takeover.

De 10-jarigen werden verdeeld in een aantal groepen die elk aan de slag gingen voor een bepaald merk. Zo had je een The Royal Winter Fair team, een Expedia team en een Dare Bear Paws team. Na de briefing moesten ze gewoon creatief doen, lees; dansen, met skippyballen spelen, pop rocks eten, tv kijken en schommelen op een bank.

Daarna was het tekenen en het script uitschrijven aan de beurt en konden ze aan de slag met een radiocommercial. Alsof dat nog niet genoeg was, mochten ze hun idee presenteren aan de opdrachtgevers. Volgens de kids is reclame maken helemaal niet zo moeilijk maar wel een beetje vermoeiend.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *