Healthy Fest: sportkamp voor volwassenen

Published On 2 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Vroeger had je nog wel eens een kamp met je sportclub. Je ouders betaalden zich blauw zodat jij met je zwem-, voetbal- of hockeyteam een paar dagen weg kon. Over het algemeen zullen de meeste mensen het eens zijn met het feit dat dat best leuk was, toch? In het kader van “Volwassenen mogen ook best lol hebben”, heeft de organisatie van Healthy Fest het idee van een festival compleet op de schop genomen. Geen vier stages, maar vier programma’s. Geen Avicii, maar een gewoon fietsie. Niet na het weekend nog een halve week uitbrakken, maar maandag direct weer fris na het werk. Een festival die jou fysiek en mentaal compleet reset voor de zomer.

Vier podia

Oké. Of het nou helemaal kwalificeert als festival valt te betwisten. Maar Healthy Fest heeft wel een line-up, ze hebben wel een blokkenprogramma en je kan gewoon een weekender-pakket aanschaffen inclusief bungalow en eten. Waar het grote verschil dan ook in zit, is dat je bij dit festival met je vrienden op de gezonde toer gaat. Het is een festival dat draait om vier hoofdzaken: Sport, Mind, Food en Friends. Dit zijn ook de vier “podia” die ze aanbieden. Op elk “podium” zijn drie dagen lang verschillende activiteiten te vinden, stuk voor stuk volledig in thema. Zo kan bij de afdeling Sport (verassend genoeg) aan allerlei fysieke activiteiten meegedaan worden, kan je bij Mind verschillende workshops en speeches van coaches zoals Michael Pilarzcyk en kan je bij Food tientallen gezonde BBQ’s en andere gezellige eetgelegenheden. En dit kan allemaal tezamen met je Friends.

Center Parcs De Eemhof

Qua prijs hoef je het ook niet te laten. De weekend-paketten beginnen bij €199, – wat niet veel duurder is dan een normaal festival. Omdat het festival plaatsvind in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, heb je meteen beschikking tot een huisje. Voor dat geld heb je de “Comfort Suite”, waarvan ik aanneem dat het een vrij simpele is. Ik geef dan ook graag de tip mee om er vijf tientjes meer in te steken, waarmee je jezelf verzekert van een “Waterfront Suite”, inclusief bubbelbad, sauna, twee TV’s en een privéterras met uitzicht op het meer. Nou, wat wil je nog… meer? Let er wel op dat deze suites uiteraard allemaal beperkt beschikbaar zijn, dus misschien is het het waard om alvast een kijkje te nemen.

 

Wat vind jij van dit concept? Zie jij jezelf al een “normaal” festival inruilen voor een health-weekend? Of geef jij dat geld toch liever aan een goed feest uit? Laat het ons weten in de reacties!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *