Heineken brengt vrienden naar Champions League

Published On 16 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

De gemiddelde voetbalfan hoeft natuurlijk niet uitgelegd te krijgen waarom Champions League-avonden heilig zijn. Je laat al je werk vallen, je zegt je (schoon)familie af en als het moet breng je zelfs je huisdier een avond naar het asiel: je moet en zal de wedstrijd zien. En het liefst met vrienden. Maar wat doe je als je, zonder je vrienden, opeens naar de wedstrijd toe kan?

Het altijd succesvolle marketingteam van Heineken heeft weer een stunt bedacht. Ze hebben een groep vrienden gevraagd hoe zij denken dat hun beste vriend reageert als hij de kans krijgt om de wedstrijd AS Roma – Real Madrid live in Rome te bekijken. De catch? Hij moet zijn vrienden en de traditie om met zijn vrienden thuis te kijken, in de steek laten. Want, heel toevallig; er is maar één kaartje over.

Bekijk hier “The Dilemma”:

Stadion of oude bank?

Het is makkelijk voor te stellen hoe lastig de keuze voor Simone is. Het stadion zal altijd de ultieme plek zijn om je club aan te moedigen (vooral tegen een tegenstander als Real), maar Champions League-avond is, zoals gezegd, heilig. Gelukkig werd Simone een mooi alternatief geboden om het te combineren.

… maar is dat allemaal wel echt?

Het is vaak de vraag bij soortgelijke acties of het allemaal wel oprecht is, wat je te zien krijgt. Ook Heineken heeft al eens viral videos gelanceerd die er erg dubieus uitzagen. Echter maakt Heineken bij deze actie heel duidelijk dat Simone en co. een echte vriendengroep zijn en geen ingehuurde acteurs. Als bewijs heeft Simone toestemming gegeven dat zijn Facebookprofiel wordt gedeeld om aan te duiden dat hij geen personage, maar een echte die-hard Roma-fan is die heel veel geluk heeft gehad. Overigens zijn op die Facebookpagina nu wel een aantal foto’s te vinden waar Simone nogal duidelijk een Heineken-flesje vasthoudt, dus misschien heeft hij er wel iets van een sponsorship aan overgehouden. Of hij is natuurlijk gewoon heel erg dankbaar!

 

UN LUNEDI SERA CON GLI AMICI <3#Rome #Thegreatbeauty

Geplaatst door Simone Elleppi op dinsdag 15 maart 2016

 

Wat zou jij gedaan hebben, als je in Simone’s schoenen stond? Zou je naar de wedstrijd zijn gegaan, zou je geprobeerd hebben meer kaartjes te regelen voor je vrienden of zou je gewoon trouw bij je vrienden thuis gekeken hebben? Laat het ons weten op onze Facebookpagina!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *