Heineken springt weer eens slim in op de actualiteit

Published On 25 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Het is de meesten van jullie ongetwijfeld al opgevallen: Facebook heeft de nieuwe Like-alternatieven uitgebracht op de website. Het is nu mogelijk om naast het gebruikelijke leuk vinden van een post, ook op “Geweldig”, “Grappig”, “Verbluft”, “Verdrietig” of “Boos” te drukken. Zo wil Facebook het mogelijk maken om een meer passende reactie te plaatsen dan het altijd maar “leuk vinden” van posts die af en toe helemaal niet leuk te noemen zijn.

Zo’n grote verandering vraagt natuurlijk om inhakers van de grotere mediabureaus. Het voortouw werd genomen door Heineken, een merk die bekend staat om zijn inhakers op actuele gebeurtenissen.

Met de tekst “Beste Facebook, jullie missen nog één symbool…” postte Heineken gistermiddag deze foto:

Slim gevonden, om de bekende slogan “Proost!” te verwerken in iets wat nu zoveel aandacht krijgt. Er zijn dan gegarandeerd wel een paar blogs die er in trappen en een post over je schrijven…

Ook social media-kanon Netflix heeft een inhaker bedacht bij de recente update.

Geplaatst door Netflix op woensdag 24 februari 2016

Netflix stemt de grap uiteraard meer of op haar eigen dienst af en relativeert alle nieuwe emoties aan het bekijken van films en series op hun platform.

Beide Facebookpagina’s staan bekend om hun slimme inhakers. Enkele andere voorbeelden:

 

 

Fijne dag <3.

Geplaatst door Netflix op zondag 14 februari 2016

Wat vind jij van de nieuwe Facebookfunctie? Voegt het iets toe? Of heb je nog een inhaker gevonden die wij gemist hebben? Laat het ons weten op onze eigen Facebookpagina. Kan je meteen de nieuwe functie testen!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *