Het Dilemma Diner: Kaarten weggeven voor Pukkelpop

Published On 16 August, 2013 | By Spotvogel |

Daar zit je dan. Na een lange dag werken luister je op de weg naar huis naar 3fm. Het valt je op dat ze live from Lowlands aan het uitzenden zijn. Toch levert het niet echt een verbaasde reactie op. De helft van de redactie van ToffeDingen is aan het springen in de Alpha, de Grolsch, de Lima en de X-Ray en al weken gaat het nergens anders over. Ook in Belgie kun je op het moment helemaal los gaan als je dat wilt. In Hasselt, net over de grens bij Breda, is het dit weekend namelijk Pukkelpop. En daar kon je dit jaar op een wel heel originele manier kaarten voor winnen!

Een weekend vol festivalgeweld is het dus. Leuk voor de liefhebber, lastig voor hem of haar die niet kiezen kan. Lastig ook voor de PR-afdelingen van beide festivals: Hoe ga je in hemelsnaam jou naam prominent in de media krijgen?

Bij Pukkelpop lijken ze deze uitdaging met twee handen aan te hebben gegrepen om het uitdelen van gratis kaarten eens compleet om te gooien. Dit jaar niet meedoen aan een oh zo lastige actie waarmee de winnaar, meestal toch nog door het lot bepaald aangezien het aantal inzendingen met het juiste antwoord enorm is, kaarten winnen kan voor het festival van zijn dromen. Nee, jij gaat zelf de kaarten weggeven. En wanneer je dat maar overtuigend genoeg brengen kan kan het zomaar zijn dat ook jij je tentje op Pukkelpop opzetten kan. Je kan het bijna een sociaal experiment noemen. Waar ik het over heb? Het Dilemma Diner!

Het Dilemma Diner

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *