Het origami condoom: goedgekeurd door Bill en Melinda Gates

Published On 10 April, 2013 | By Tom |

Origami condoom


Sex is fun! Daar kunnen we duidelijk over zijn. Helaas veroorzaakt het ook veel ellende in de wereld. Ellende die in veel gevallen simpel voorkomen kan worden door het gebruik te maken van condooms. Maar condooms, die zijn voor veel mensen nou net niet sexy. En om ze met een simpele beweging van de hand om zijn lid te krijgen moet je toch echt wel getraind zijn. Of een natuurtalent natuurlijk. Niemand minder dan Bill Gates bracht de zoektocht naar een ‘supercondoom‘ in een stroomversnelling. Zie hier: het origami condoom is geboren!

Drie weken geleden schreven Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda een challenge uit: 100.000 dollar voor degene die er in zou slagen een condoom te ontwerpen dat niet alleen de taboes rond condoomgebruik uit de wereld helpt, maar evenals het plezier tijdens de seks verhoogt. Een nobel doel als je het mij vraagt! Maar er is dus al een winnaar aangezien het origami condoom aan beide eisen lijkt te voldoen.

De Origami is een condoom gebaseerd op de bekende Japanse op papiervouwtechnieken. Maar dan wel minder suf natuurlijk! Het condoom is makkelijker aan te brengen dan traditionele opgerolde latex condooms en het condoom scheurt minder snel. Daarnaast schijnt ook de sensatie veel heftiger te zijn.

Unlike the conventional rolled latex condom (indirect transferred sensation), the OMC is designed to CREATE sensation internally with direct tactile contact. It provides a reciprocating motion of the penis inside the internally lubricated condom (not possible with rolled condoms).

Nog niet overtuigd?

 

Wanneer je niet kan wachten om de Origami-beleving te ervaren zul je nog even geduld moeten hebben. De verwachting is dat ze pas eind 2014 op de markt zullen komen. Tot die tijd blijven we dus gewoon maar dat ouderwetse rubbertje gebruiken!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *