Het Weekend van de Rollende Keukens

Published On 1 May, 2014 | By Suzan van Aalten |

Het festivalseizoen is geopend. Van 28 mei t/m 1 juni is het weer tijd voor ‘good food’, want dan vindt Het Weekend van de Rollende Keukens plaats op het Westergasterrein. Wat je kan verwachten: heerlijk eten en mobiele muziek in de open lucht!

Baq-fiets

Jaarlijks zijn er bij dit evenement meer dan honderd rollende eettenten. Van fietsen tot busjes en van brommers tot campers. Bij elke rollende keuken wordt genoten van culinaire hoogstandjes. Natuurlijk heeft elke kok zijn eigen specialiteit. Zo bakt de Baq-fiets er aardig op los en staat zijn bbq aan tijdens Het Weekend van de Rollende Keukens. Bakt de Pieper Mobiel (een grote rijdende aardappel) de hele dag potatoes. En weet Joeri Tandoeri, vanuit zijn brandweerbus, wel raad met zijn Indiase keuken. Samen vormen alle chef-koks met hun rollende keuken één groot openluchtrestaurant.

Festival-recept

Food speelt een hoofdrol bij dit festival, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo behoren muzikaal en artistiek vermaak ook tot het recept van het festival. De muziek rolt uit de speaker, een film kijken in de open lucht en een Rollende Paaldanspaal behoren allemaal tot de mogelijkheden. Voor mij zijn er genoeg redenen te bedenken om dit evenement te bezoeken. Ik ben een fervent liefhebber van voedsel, ik heb een kok in de familie en ik kan onwijs genieten van goed georganiseerde en unieke evenementen. Daarnaast is Het Weekend van de Rollende Keukens gratis te bezoeken. Ben jij ook om? Dan zie ik je bij de Westergasfabriek tussen woensdag 28 mei en zondag 1 juni. Eet smakelijk en keep rollin’!

Klik hier voor meer informatie over Het Weekend van de Rollende Keukens.

4.50 avg. rating (91% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Game, set & match. Niet alleen sport is mijn passie, ook uit eten gaan, op citytrips en concerten bezoeken doe ik graag. Communicatie is mijn vak en ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en uitdagingen. Ik schrijf, woon en leef in Utrecht, maar ben ook vaak in Amsterdam te vinden om Toffe Dingen uit te checken!

2 Responses to Het Weekend van de Rollende Keukens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *