Heteromannen Tinderen onwillig met elkaar door hack

Published On 29 October, 2015 | By Freek Keesen |

Een hacker heeft een geniepig, doch hilarische, stunt uitgehaald met een flink aantal hongerige (heteroseksuele) mannen achter Tinder. En dat leverde leuke screenshots op.

Tinder, de nog steeds zeer populaire dating app, staat bekend als een platform waar mannen gehaast op zoek zijn naar een date of wellicht meer. Om te lezen hoe zulke Tinderdates ongeveer gaan, klik je hier. Ook is er zelfs een hele korte Hollywood-achtige romcom van gemaakt. Maar niet altijd loopt het af met een date. Zeker niet voor deze ongelukkig in de val gelopen mannen.

Mannen gekoppeld

Een programmeur uit Californië dacht even flink misbruik te maken van de mannen op Tinder. De hacker tweakte de API van de app waardoor heteroseksuele mannen aan elkaar werden gekoppeld in plaats van aan hun hete matches. Alleen… dat laatste kregen ze niet te zien; Ze zagen dus nog steeds hun hete, vrouwelijke matches! Waarom? Omdat de hacker’s vriendinnen vaak klaagden over de content van de berichtjes die ze kregen van mannen. Met deze hack wilde hij dit soort berichten reflecteren aan andere mannen.

Éénsgezinde chats

Het is hilarisch om te zien hoe éénsgezind twee mannen (die zo snel mogelijk een dame willen ontmoeten) kunnen zijn in zo’n chatsessie. Andere mannen letten klaarblijkelijk nauwelijks op de antwoorden van hun chatpartner. Zinnen als “Ik ben best wel een gentlemen, trouwens” vangen ze helemaal niet op, waardoor ze lekker in de illusie door blijven praten.

Klik hier om alle valse Tinderchats te zien!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *