Hi // More crap from the web

Published On 3 December, 2013 | By Sam |

Wie een mobiel abonnement bij Hi afsluit krijgt daar vele extra’s voor terug, “Giga veel data en retesnel 4G”. Met deze fijne mogelijkheden kunnen we lekker de hele dag door crappie shit op het internet bekijken, wie wil dat nou niet? Onder de noemer #MORE CRAP FROM THE WEB laat Hi zien dat zij de aller vetste telefoon abbo’s voor je hebben. 

hi_morecrap_4

De hele dag door kijken naar dansende broccoli’s, pasgeboren dolfijnen, zingende unicorns en luisteren naar de vetste hitjes. Dat wil toch iedereen! Maar om dag en nacht naar deze online crap te kijken en te luisteren heb je natuurlijk wel een abonnement nodig waarbij je én onbeperkt kunt surfen én niet de hoofdprijs betaalt. En dat is precies wat je bij Hi krijgt, want bij Hi krijg je:

1. Razendsnel 4G

Razendsnelle 4G internet! Dat betekent dat surfen op het web nog sneller gaat en dat je kunt blijven bufferen zonder haperingen. Zo kun je de beste kwaliteit filmpjes bekijken, FaceTime met je vrienden zonder weg te vallen, het optimale uit je games halen en luisteren naar je lievelingsmuziek met het beste geluid.

2. Grote databundels

Om te streamen heb je natuurlijk wel een grote databundel nodig en daarom krijg je heel veel MB. Is je MB toch op? Geen probleem het enige wat er dan gebeurt is dat je verbindingssnelheid verlaagt, online blijf je altijd!

3. KPN netwerk

Zoals je weet van Hi krijg je een KPN netwerk, betrouwbaar en supersnel. En vanaf het voorjaar van 2014 geeft Hi jou een 4G netwerk door het hele land.


Wil jij ook onbeperkt surfen voor een lage prijs, check dan de Hi website voor de beste abbo’s.

 

toffedingen_advertorial

5.00 avg. rating (99% score) - 6 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *