hipKey – nooit meer iets kwijt

Published On 28 January, 2013 | By Ming |

Heb jij het ook weleens dat je je sleutelbos weer ergens bent vergeten? Of dat je ineens je telefoon kwijt bent en niet meer weet waar het ligt? Of nog erger, dat je niet meer weet waar je je kind ook alweer hebt achtergelaten? Dan is de hipKey van hippih misschien wel wat voor jou.

Over hipKey

hipKey is een nieuw product van hippih die je helpt om op je spullen te letten. De apparaat is zo ontworpen dat je het aan je sleutelbos kunt hangen als je vaak je sleutels kwijtraakt samen met de hipKey app voor iOS apparaten. De hipKey maakt gebruik van Bluetooth technologie waardoor de hipKey je meteen een waarschuwing geeft op je iOS apparaat als je een voorwerp achterlaat. Andersom kan het natuurlijk ook, je hipKey geeft je ook een waarschuwing als je je iPhone achterlaat. De toepassingen gaan zelfs verder dan een sleutelbos, want een hipKey kan je overal voor gebruiken, zelfs voor je kind.

hipkey sleutelbos

Werking hipKey

De hipKey heeft samen met de app een aantal mooie functies. Zo kan je het slimme apparaatje op “Alarm Mode” zetten en instellen bij welke afstand de hipKey je een waarschuwing moet geven. Je hoeft niet bang te zijn dat je je vriendin wakker maakt als je midden in de nacht naar de wc moet gaan en je je iPhone per ongeluk meeneemt. Met de app kan je namelijk ook “Safe Zones” instellen zoals thuis en op kantoor zodat je soms wel gewoon rustig iets kan laten liggen.

Dat de makers ook rekening hebben gehouden met kinderen is te zien aan de “Child Mode”, daar kan je net als de Alarm mode alles instellen maar heb je als bijkomend voordeel dat je een foto van het kind kunt maken als je gebruikt maakt van meerdere hipKeys.

hipkey app

Met de “Motion Mode” geeft je app je een waarschuwing als het voorwerp waar je hipKey in of aanzit beweegt. Zo weet je zeker dat je kostbare spullen niet worden gestolen als je ze ergens laat liggen.

Mocht je iets hebben misplaatst, dan is er ook een “Find Me” knop waarmee je je iPhone kunt vinden met de hipKey of de hipKey kunt vinden met je iPhone. Meer informatie is te vinden op de website van hippie.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *