Hoe krijg je twee keer een staande ovatie binnen 18 minuten?

Published On 8 October, 2012 | By Chris |

Sarah Kay: If I should have a daughter…

Afgelopen vrijdag was ik samen met onder andere Sebas op Tedx Delft, waar onze grijze massa gemasseerd werd door een groot aantal aan inspirerende Ted talks. Eigenlijk had ik vandaag al wat willen schrijven over een paar interessante sprekers die we daar in levende lijve hebben mogen zien. Maar helaas staan op het moment van spreken de filmpjes van deze dag nog niet online. Afgezien dan van de filmpjes die als filmpje werden vertoond 😉 Het ging hier natuurlijk om sprekers die reeds op andere Ted conferenties aanwezig waren en ook hier zaten een paar indrukwekkende sprekers tussen.

Een dubbele staande ovatie binnen 18 minuten

Als we aan poëzie denken dan koppelen we dit tegenwoordig niet direct aan staande ovaties. Een uitzondering op de regel vormt echter Sarah Kay, die met haar spoken word poetry en visie op het leven grote indruk maakt. Tijdens haar Ted talk, genaamd “If I should have a daughter” weet ze het zelfs klaar te spelen om tweemaal een staande ovatie te krijgen van het publiek. Een prachtige Ted talk, die – ook al was het “maar” een filmpje – de volledige aandacht opzoog van het voltallige publiek dat aanwezig was op Tedx Delft.

Bekijk Sarah Kay`s Ted talk “If I should have a daughter” hier:

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *