Hoe tof kunnen opa’s zijn: Fashion Grandpa’s

Published On 23 June, 2014 | By Caitlyn |

Opa’s. Die lieve oude man die eens in de zoveel tijd vraagt of je al een vriend of vriendin hebt. Die je op je verjaardag wat geld toestopt en vroeger je stiekem snoepjes voerde als je moeder niet keek. Die man ja.

Echt hip zijn ze meestal niet. Op deze leeftijd gaat de voorkeur van deze mannen vooral uit naar comfortabele schoenen, losse overhemden, die eigenlijk al niet meer goed getailleerd zijn, en veel truien.

Maar niet deze opa’s. De Fashion Grandpa’s veroveren langzaam Instagram. Deze coole oudere heren stelen je hart. Van hippe opa’s uit Little Italy New York tot een man op het vliegveld die onbewust met de trends meegaat door een stropdas met smileys te dragen. Alles kom je er tegen, ook zeer decadente en, vermoedelijk, rijke heren. Ze dragen dingen waar veel van onze leeftijd nog van afzien, bijvoorbeeld een fel groene broek.

Bijzonder is de instagram-account zeker. De account kwam tot leven toen een jonge blondine die bewondering had voor de heren ze besloot vast te leggen en op Instagram te zetten. Fashion Grandpa’s werd geboren en krijgt met de dag meer volgers. Zeker de moeite waard om even te kijken als je op Instagram aan het scrollen bent.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Journalist, danseres en modeliefhebber. Mijn nieuwsgierigheid is onbeperkt en ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Muziek staat altijd op, zonder word ik namelijk hartstikke onrustig. Mijn kledingkast puilt uit en mijn handen oefenen altijd in het klein choreografieën. Mijn quilty pleasure is disco muziek en daarnaast heb ik nog heel veel rare gewoontes. Schrijven is hoe ik mijn leven door kom, zowel hier als op mijn eigen blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.