Hond uitlaten met smartphoneapp

Published On 4 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Na de viral video van een activist die even de presentatie van Volkswagen op z’n kop zette, komt Volkswagen met een eigen video uit. En deze is iets beter voor hun imago.

Voor hondeneigenaren met een fulltime baan is het heel herkenbaar: hoe ga je je schema zo indelen dat je de hond kan uitlaten, maar ook gewoon kan werken? Neem je je hond mee? Of laat je hond zichzelf uit en begeleid je hem met behulp van een app? Check hier de commercial:

In de video grapt Volkswagen een app te hebben ontwikkeld om je hond op afstand uit te laten. Leuk en vooral een hele praktische oplossing voor eerdergenoemde hondeneigenaren. Nu maar hopen dat dit app-ontwikkelaars aan het denken zet!

Bedankt voor het inzenden van de tip, Sven! Heb jij zelf nog een leuke commercial of andere opvallende video gezien? Laat het ons weten op onze Facebook of mail ons op [email protected]

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *