Hondendisco

Published On 24 October, 2013 | By Sam |

Amsterdam Dance Event is alweer een kleine week voorbij, maar wat hebben we weer genoten! Nachten lang kon er gedanst worden op de aller beste beats en er was voor ieder wat wils. Of toch niet? Nou onze trouwe viervoeters hebben wel 5 avonden alleen thuis gezeten. Reden genoeg om nu onze honden in het zonnetje te zetten.

Het idee ontstond allemaal 3 maanden geleden bij Jesse Limmen, directeur van Magneet Festival. Je hond meenemen naar een feestje, dat zou toch leuk zijn! Zo gedacht, zo gedaan en een heuse Hondendisco werd geboren. En aanstaande zondag is het dan zover:


Een geweldige disco voor zowel honden als hun baasjes. De hele dag lekker dansen en kwispelen op de beste muziek van onder andere Pitbull, Snoop Dogg en de Bloodhound Gang maar natuurlijk ook tjilpende vogeltjes en stromende beekjes. Wat wil je nog meer zou ik zeggen.

Maar hebben jij en je hond even genoeg gehad van al dat dansen? En is het tijd voor wat actie? Dan kan dat! Gedurende de dag is er een speciaal programma waarbij de honden lekker kunnen rennen, graven, ravotten en natuurlijk nieuwe vriendjes maken. En daarnaast zijn er ook nog vele verschillende parcours, wedstrijden en modellen shows onder de noemer ‘Doggames‘, waar je hond zeker aan mee moet doen.

Naast dat het zo heerlijk is om de hele dag met je hond te spelen, zijn er natuurlijk ook nog een heleboel leuke baasjes. Zo kun je ook nog leuke contacten leggen, de beste ervaringen delen en uren kletsen over hondenpraat, of natuurlijk over hele andere dingen.

Al met al, een geweldige dag voor jou en je hond. En nadert de avond en zijn jij en je hond lekker uitgelaten, dan krijgen jullie natuurlijk nog een goed gevulde Doggybag mee naar huis.

Locatie
Magnetico S113
12:00 – 18:00

Zuider-IJdijk 8, Amsterdam 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *