Honest Trailers verpesten elke film… en da’s tof!

Published On 18 September, 2014 | By Freek Keesen |

We hebben weer voer voor een onproductieve middag: Honest Trailers is ee YouTube-channel die de populairste films (of liever: movies) op de hak neemt!

Trailers. De korte filmpjes die een film moeten introduceren en je warm moeten krijgen om de film te gaan bekijken, maar vaker eigenlijk een compilatie zijn van de tofste stukjes uit een film. Ga je naar een komedie en heb je de trailer al gezien? De helft van de grappen zie je al aankomen, omdat het productieteam zo aardig was om ze te includeren in de trailer. Thanks! Ja, trailers kunnen het bioscoop-bezoek behoorlijk verpesten.

Honest Trailers

Maar geen trailer kan een film zo verpesten als de Honest Trailers dat kunnen. Serieus elke populaire blockbuster krijgt het ervan langs. Compleet met een onnatuurlijk lage stem ingesproken!

In de lijst zit vast wel een van je favoriete films en ook die wordt dan compleet belachelijk gemaakt door deze ScreenJunkies; Godzilla, Avatar, Harry Potter, The Lion King, Transformers, Star Wars, The Matrix, James Bond, Jurassic Park, etc. Ook de ubertoffe series Breaking BadThe Walking Dead en Game of Thrones worden onder het mes genomen. Het leuke is ook dat de YouTube volgers suggesties kunnen doen welke film een Honest Trailer moet krijgen!

– PAS OP: Er zitten af en toe wat spoilers in de trailers, maar daarvoor waarschuwen ze zelf ook als dat zo is. –

Screen Junkiesscreenjunkies

De makers heten niet voor niks de ScreenJunkie; Door de grappen over hoe onlogisch de films en series zijn, schuilt ook vooral een passie voor films. Een passie die ze zeker hebben. Deze mensen kijken de film serieus wel 10 keer voordat ze een trailer maken, heb ik het idee. De details die ze eruit halen en de montages die ze maken van de films vergen echt ziek veel tijd!

Bekijk hier alle Honest Trailers achter elkaar:

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *