Hop – Een koffer die je overal volgt

Published On 4 October, 2012 | By Spotvogel |

De mens is innovatief. Willen we op reis dan moet natuurlijk heel ons hebben en houden mee. Dat betekent een koffer die tot de nok toe gevuld is. Toch is het soms een ware hel om met 20 kilo logge bagage over een vliegveld te struinen. Op koers te blijven naar de juiste gate terwijl je niet alleen je eigen koffer maar ook die van je partner in bedwang moet houden is gewoon geen pretje. En dan kunnen die dingen wel leuk wieltjes hebben, maar ook dat gaat echt niet vanzelf! Tot nu, maak kennis met Hob. De koffer die je automatisch volgt!

Misschien is Hob de uitvinding die je leven zal veranderen of misschien is het wel de meest onzinnige ontdekking ooit, ik durf het niet te voorspellen. Wel vind ik het ontzettend cool en denk ik nu “Hebben, hebben, hebben…!“. Al heb ik wel zo mijn twijfels bij de veiligheid van je goederen. En wat zou het cool zijn als Hop voortaan ook je taxi belt!

Meet Hob

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *