Hond

Een huisdierenverzekering van PetSecur

Published On 1 July, 2020 | By Chris |

Of je nu een hondenmens of een kattenmens bent: je trouwe viervoeter is een dierbaar lid van je familie. Je hebt natuurlijk alles over voor je hond of kat, maar de kosten van een bezoek aan de dierenarts kunnen al gauw fors oplopen. Steeds meer huisdiereigenaren kiezen er daarom voor hun hond of kat te verzekeren. Een huisdierenverzekering van PetSecur dekt diverse zorgkosten van je huisdier.

Wat is een huisdierverzekering?
Een huisdierenverzekering is eigenlijk gewoon een zorgverzekering, maar dan voor je huisdier. Het is niet verplicht je huisdier te verzekeren, maar een dierenverzekering zorgt er wel voor dat medische kosten worden gedekt wanneer nodig. Of het nu gaat om een periodieke controle of een spoedoperatie, je kunt altijd rekenen op PetSecur. Kijk voor meer informatie op www.petsecur.nl/veelgestelde-vragen/

De voordelen van Petsecur
Samen plezier hebben, daar draait het om bij PetSecur. En als je huisdier een keer ziek is of een pootje breekt, dan is het fijn om te weten dat je bij PetSecur goed verzekerd bent. De dekking kies je zelf, voor een vast bedrag per maand. Zo heb je altijd de kosten in eigen hand en kom je nooit voor verrassingen te staan. Meer weten over Petsecur en de voordelen van een huisdierenverzekering? Neem een kijkje op de blogpagina van Petsecur.

Gratis Woefbox of Miauwbox
Ben je blij met je trouwe viervoeter en vind je dat hij een traktatie verdient? Door een cadeau te geven, maak je niet alleen de hond heel blij, maar krijg je zelf ook een goed gevoel wanneer je zijn blijdschap ziet. Tijdelijk krijgen nieuwe inschrijvingen bij Petsecur nu een gratis Woefbox of Miauwbox thuisgestuurd. Dagelijks geven ze 5 pakketten weg, kijk dus snel op www.petsecur.nl om gebruik te maken van deze leuke deal!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.