iCade iPad Arcade kast

Published On 25 September, 2012 | By Spotvogel |

Toen de iPad werd gelanceerd was iedereen dolenthousiast. Waar het voor te gebruiken was was nog niet helemaal duidelijk, het leek immers gewoon een grote iPhone, maar hé, Apple heeft een nieuw speeltje dus we gaan allemaal overstag! Uiteraard ben ook ik overstag en de apparaten zijn daadwerkelijk geweldig, maar toch blijft het kleine jongetje in mij schreeuwen om de spellen uit de oude tijd. Vol weemoed denk ik terug aan de Arcade games van vroeger. Nu is het de hoogste tijd om die twee samen te laten komen met dit fantastische apparaat: de iCade! Raak helemaal in de retrosfeer en speel die geweldige arcade spellen nu thuis op je iPad.

De iCade is precies zoals de arcade-stijl altijd is geweest. Hij heeft een joy stick en acht knoppen waarmee je de arcade games op je iPad kunt spelen. Je kunt de verschillende spelletjes downloaden via de Atari Greatest Hits applicatie. De iCade is simpelweg de coolste accessoire voor de iPad die er is!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *