Ik wil gewoon weg, maakt niet uit waarheen – met Skyscanner!

Published On 22 July, 2014 | By Freek Keesen |

Vorig jaar zaten ik en mijn goede makker te zoeken naar vliegtuig vluchten, want vluchten uit Nederland is waar we van houden (See what I did there? 😉 ). Avontuurlijk als we zijn, maakte het ons niks uit wáár we heengingen. Belangrijker voor onze broke-asses was het dat het goedkoop zou zijn. Vandaag een tipje daarover!

Waarom zulke moeilijke vragen stellen?!

Toendertijd vonden we het maar moeilijk om een website te vinden, waar je niet hoefde op te geven wat onze bestemming zou worden. ‘Waar wil je heen?’ Ik en mijn vriend zijn wel filosofisch ingesteld en vonden dat de vliegreis-websites ons wel héle moeilijke en existentiële vragen stelde. Laat ons met rust! Hoe moeten wij nou weten waar het leuk als we er nog niet zijn geweest? Nee, wij vonden dat deze vraag in het rijtje past met vragen als: Wie zijn wij nou echt? Wat wil je bereiken in het leven? Wat is het doel van het leven? Veel te moeilijk dus. Het enige wat wij weten over onszelf is dat we niet veel geld te besteden hebben.

Zomaar ergens heengaan met Skyscanner

Nou tegenwoordig is er dus een oplossing. Ik heb geen idee of dit de enige oplossing is, maar ik vind het in ieder geval heerlijk makkelijk werken. Op Skyscanner.nl kan je gemakkelijk zoeken naar vluchten zonder aan te geven wat je bestemming wordt. Ook al heb je zelfs helemaal geen behoefte om aan te geven wanneer je wilt vliegen, het kan. Een beetje flexibel zijn met de dagen waarop je vertrekt en terugvliegt, kan natuurlijk een hoop schelen.

skyscanner2Laat simpelweg het vakje ‘Naar‘ leeg. Ga bij ‘Vertrek‘ naar de maand waarin je wilt gaan en klik op ‘De hele maand‘. Doe hetzelfde voor de datum waarop je terugvliegt en druk op Zoeken! Zo vlieg je vanaf € 30,- naar ergens in Europa en vanaf € 450 naar Thailand! Heen en weer!

 

 

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *