ING Jumpstart – Haal het maximale uit je studentenbudget!

Published On 1 August, 2013 | By Tom |

ING Jumpstart

Aan het eind van mijn salaris heb ik altijd nog een stukje maand over!‘, is een waarheid als een koe. Het is een terugkomend dilemma wat zeker tijdens je studententijd vaker regel dan uitzondering is. Je stufi is zo ongeveer uitgegeven voor het überhaupt op je rekening staat en de aanblik van je maandelijkse kosten voor de huur maken je keer op keer somber. Daar kunnen heel wat biertjes van gedronken worden!

Wat tips & trics van de pro’s, de studenten die het allemaal goed op orde hebben, kan in deze tijd van economische malaise dus geen kwaad. Het is natuurlijk ook helemaal zo gemakkelijk nog niet. Je hebt je studie en je vrienden. Je sport, houdt van een feestje en besteedt ook graag wat extra tijd aan die nieuwe hobby. En om dit alles te bekostigen moet er toch ook echt gewerkt worden. Allemaal studentenproblemen waar je maar wat graag een oplossing voor hebben wilt!

Om jou als student zo goed mogelijk financieel door het studentenleven te loodsen hebben ze bij ING Jumpstart bedacht. Dit is een podium waarmee jij en je medestudenten een grote sprong vooruit in het managen van je budget kunnen maken. Het idee? Bundel de kennis van ING met alle goede ideeën en ervaringen die jij als student hebt en maak het leven van jou en je medestudenten een stuk aangenamer. Het resultaat? Jij hoeft het wiel niet langer zelf uit te vinden, maar hebt ineens een zee aan informatie tot je beschikking.

Waarom ING Jumpstart?

 

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *