Internationale en innovatieve carrière bij Shell

Published On 19 September, 2014 | By Spotvogel |

Voor alle studenten en jonge starters: Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat bij energiebedrijf Shell? Shell geeft een blik achter de schermen!

Achter de schermen zien we onder andere Chris Justin die proces ingenieur is bij Shell. Zie in het filmpje hoe hij bij Shell dagelijks problemen aanpakt in Shell’s raffinaderij in Norco, Louisiana. Elke werkdag checkt hij of de raffinaderij er nog goed bij staat en praat hij met de verschillende experts. Zo kijken ze ook naar de langer lopende issues in een team vol innovatieve geesten.

Bekijk Shell lets you take your career to new heights:

In het filmpje onderaan de pagina zie je nog meer enthousiaste werkers, waaronder de vrouw die verantwoordelijk is voor de middelen die Shell ontwikkelt en levert aan Ferrari voor hun F1-wagens!

Internationale sfeer

Deze campagne wordt uitgezet om te laten zien dat er bij Shell ruimte is voor innovativiteit en persoonlijke groei. Wat opvalt is de internationale sfeer; een grote diversiteit van nationaliteiten in het team, wat voor een wereldse organisatie als Shell niet gek is, natuurlijk.

Er wordt met de nieuwste technologie gewerkt op uiteenlopende interessegebieden zoals: technologie op allerlei vlakken, geologie, human resources, milieu en sociale prestaties, juridisch, IT, marketing, en nog meer!

Om te solliciteren voor beschikbare vacatures, klik door op het filmpje!

Bekijk Drilling engineer at Shell:

toffedingen_advertorial

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *