Iron Man 3 Collectibles

Published On 4 February, 2013 | By Ming |

Terwijl Marvel zich klaar maakt voor Iron Man 3, is speelgoedmaker Hot Toys zich aan het concentreren op Iron Man 3 verzamelobjecten. Een van die verzamelobjecten is de Iron Man 3 Mark XLII Collectible Bust. Een replica van het bovenlichaam van superheld Iron Man die in de film vertolkt wordt door Robert Downey Jr. weliswaar op schaal 1/4. De hoogte van de Collectible Bust heeft een hoogte van ongeveer 23 cm waarvan het hart en de ogen bestaat uit LED verlichting die worden verlicht door batterijen.

Naast de Collectible Bust van Iron Man 3 heeft Hot Toys ook een Iron Man 3 Tony Stark Limited Edition Collectible Figurine uitgebracht. Niet zo gek aangezien Hot Toys ook voor de voorgaande Iron Man films de figurines heeft verzorgd. De speciale editie van schaal 1 op 6 is gebaseerd op Robert Downey Jr. als de miljardair Tony Star in zijn workshop. Met een hoogte van 30 cm, een LED verlichte borst, metallic verf op de Iron Man onderdelen en een LED verlicht toneel maakt de Iron Man 3 Tony Stark Limited Edition Collectible Figurine tot een echte wanna have.

Beiden collecties zullen ongeveer in Q2 van 2013 worden gelanceerd.

Voor de Iron Man fans ook nog even de trailer die getoond is tijdens de Super Bowl.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *