Jack Black vs. George Clooney in Nespresso reclame

Published On 29 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Nespresso, George Clooney en lekker, drie woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In de Nespresso reclame’s verleidt hij de vrouwen met een kopje Nespresso koffie.

nespresso jack black george clooney

 

Vaak niet zonder horten of stoten, want er liggen ook andere mannen op de loer. Zoals Jean Dujardin in de vorige campagne. Weet je nog, toen George Clooney zijn schoenen ruilde voor het laatste Nespresso cupje?

Nu is er een nieuwe tegenspeler aan de beurt. Alwaar de eerdere campagnes al erg veel humor bevatten, spant deze nieuwste misschien wel de kroon. Dat komt grotendeels door wie de tegenspeler is van George. Dit keer niet zo zeer een gevaar als het gaat om de vrouwen. Het is Jack Black, die denkt dat het ‘What more’ is in plaats van ‘What else’. Grappig, omdat wanneer hij wel What else zegt, de vrouwen ineens als een blok voor hem lijken te vallen.

Clooney zou nooit ongegeneerd slurpen

Zijn ongegeneerde onhandigheid werkt heel goed in het contrast met George Clooney. Het slurpen van de Nespresso past heel goed, en lijkt de vrouwen niet eens te storen.

Wat vind jij? Is deze reclame met Jack Black leuker dan die met Jean Dujardin?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *