Jandino Asporaat, schip Ahoy

Published On 22 January, 2014 | By Suzan van Aalten |

Hij kan zingen, dansen, schrijven en vermaken. Hij is stand-up comedian, cabaretier en presentator. Het gaat goed met de carrière van de Rotterdamse Jandino Asporaat.

Judeska in Ahoy

Jandino is druk met zijn theatertour ‘De Revue’, waarbij hij verschillende hersenspinsels de revue laat passeren. Op 7 juni sluit hij deze tour groots, zonder zachte G maar met hyperactiviteit, stemmetjes en gebaren, af in Ahoy. Hij is de eerste Nederlandse cabaretier die in Ahoy op het podium mag staan. Zijn jongensdroom wordt hiermee werkelijkheid. Wat je van de show kan verwachten: veel dans, zijn bekendste typetje Judeska en als klap op de vuurpijl: vuurwerk!

Scherpzinnig

Met De Dino Show werd hij populair bij het grote publiek. In maart start alweer het zesde seizoen van zijn wekelijkse kijkcijferhit. Ik vind De Dino Show de perfecte combinatie van dans, scherpzinnigheid, geïnteresseerde gesprekken en hilarische sketches. Vorige week heb ik in het publiek mogen zitten en dat is echt een aanrader voor iedereen! Jandino is zelfs wanneer de camera uit staat scherp en hij weet het publiek perfect te vermaken.

#PapaDingen

Ook op persoonlijk vlak gaat het goed met de op Curaçao geboren entertainer. Jandino verwacht met zijn vrouw Shirley een tweede kindje. Hij kondigde het aan in De Dino Show: ‘’Mijn zoontje Elijah kwam binnen. Hij had een shirt aan waarop stond: ik word een grote broer.’’ Op zijn Instagram laat hij met de hashtag PapaDingen weten dat hij heel gelukkig is.

Jandino is momenteel te zien als persiflage in de TV Kantine en ik denk dat hij zelf ook nog heel veel voor ons in petto heeft de komende tijd. Hou hem in de gaten!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Game, set & match. Niet alleen sport is mijn passie, ook uit eten gaan, op citytrips en concerten bezoeken doe ik graag. Communicatie is mijn vak en ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en uitdagingen. Ik schrijf, woon en leef in Utrecht, maar ben ook vaak in Amsterdam te vinden om Toffe Dingen uit te checken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *