Je Eerste Vlieguur Bij Defensie

Published On 23 December, 2013 | By Sam |

Zie jij jezelf al door de lucht zweven in een van ‘s werelds snelste vliegtuigen en kan je niet wachten om de reis vanuit een bijzondere plek te bekijken: vanuit de cockpit?! Tijdens Je Eerste Vlieguur bij Defensie kun je erachter komen of jij het in je hebt om een echte vlieger te worden.

Je hoofd cool houden onder hoge luchtdruk, tijdsdruk en spanning. Kan jij het aan? Met Je Eerste Vlieguur bij Defensie word je getest op al deze aspecten die je als vlieger tegenkomt. Je kruipt in een online virtuele cockpit en kiest je eigen combinatie van missies,  oefeningen en instructies. Denk hierbij aan de oefeningen: ken je vliegtuig, meevliegen met een F-16 en de missies: operations SOS, Dogfight simulation. Rond je deze onderdelen goed af dan krijg je alle vliegtijd, doe je dat niet dan krijg je slechts de halve vliegtijd.

Solliciteer je daarna echt als vlieger en heb je de selectie doorstaan? Dan gaat het avontuur echt beginnen. Want naast het volgen van een opleiding in Nederland leer je ook de kneepjes van het vak kennen in de States. Heb je de hele opleiding goed afgerond dan ben jij klaar om de komende jaren in de lucht te gaan werken.

Weten of jij het in je hebt om vlieger te worden? Check het hier!

toffedingen_advertorial

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *