Je eigen bibliotheek

Published On 30 March, 2014 | By Caitlyn |

Voor boekenwurmen is het een droom. Een eigen bibliotheek. Een plek waar je rustig kan lezen en je boeken kwijt kan. Nu is er een simpelere oplossing dan verhuizen, voor je eigen bibliotheek. Let op.

Het enige wat je nodig hebt is een oude ingebouwde kast. Eentje die je niet werkelijk als kast gebruikt natuurlijk. Maak verschillende planken voor alle boeken die je er kwijt wil en maak een comfortabele zitplek. Dit kan een klein bankje zijn, of als je een grotere kast hebt, een matras (een kindermatras is vaak een goed formaat). Verf de kast een leuke kleur of behang de binnenkant. Wat kussens aan de binnenkant en in principe ben je klaar. Al je lievelingsboeken in het boekhoekje en je hebt je eigen mini-bibliotheek.

Hier onder wat voorbeelden:

44cfd6338ca6803b17e25484e390151b14b54823437a04bd3cde3bbdb1b6a2b9218e5cbe5c54394b97293202ac09c67b

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Journalist, danseres en modeliefhebber. Mijn nieuwsgierigheid is onbeperkt en ik ben altijd op zoek naar iets nieuws. Muziek staat altijd op, zonder word ik namelijk hartstikke onrustig. Mijn kledingkast puilt uit en mijn handen oefenen altijd in het klein choreografieën. Mijn quilty pleasure is disco muziek en daarnaast heb ik nog heel veel rare gewoontes. Schrijven is hoe ik mijn leven door kom, zowel hier als op mijn eigen blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *