katje

Je hond of kat verzekeren via een Onderlinge Waarborgmaatschappij

Published On 8 July, 2019 | By Spotvogel |

Je hond of kat verzekeren?

“Wat een flauwekul”, hoor ik je denken.

Maar baasjes van honden en katten denken er vaak niet over na dat een dierenarts ook een (dure) specialist is. Behandelingen van veel voorkomende ernstige ziekten kunnen al snel duizenden euro’s kosten.

Je kunt je sinds kort verzekeren bij een onafhankelijke, jonge en frisse verzekeraar.
PetSecur is opgericht vanuit de liefde voor honden en katten. Veel eigenaren lopen tegen – vaak onverwacht – hoge kosten aan, die niet altijd op te brengen zijn.
Om uitstekende zorg te garanderen voor huisdieren, bereikbaar voor alle eigenaren, bieden ze een verzekering vanuit een Onderlinge Waarborgmaatschappij zonder winstoogmerk. Deze vorm staat voor kleinschaligheid, doelmatigheid en openheid, met een optimale verhouding tussen inleg en uitkering. Daarmee onderscheiden ze zich dus van andere huisdierenverzekeraars.

Onderlinge waarborg, wat is dat?

PetSecur is een onderneming met ‘Onderlinge Waarborgmaatschappij U.A.’ als rechtsvorm. Ze zijn dus eigenlijk een vereniging, met leden en zonder winstoogmerk.
Het bieden van uitstekende huisdierenzorg, met een optimale verhouding van inleg en uitkering is het expliciete doel. Onkostenvergoedingen zijn altijd reëel en betaling aan onze medewerkers gelijkwaardig aan hun prestaties – en daar is toezicht op.
Ze kunnen met die bijzondere opzet zoveel mogelijk honden en katten toegang geven tot de juiste medische zorg. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een puppyverzekering?Fantastisch nieuws voor de dieren én hun eigenaren!

Heb je een hond of een kat? Lees dan meer over de mogelijkheden en gunstige voorwaarden die PetSecur biedt.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com