iPhone opladen met je Ray-Ban

Published On 26 November, 2013 | By Maartje |

Aan het einde van de dag is je telefoon leeg, een probleem dat je vast bekend in de oren klinkt. Geen stopcontact in de buurt en je hebt geen oplader bij je. Maar vanaf  nu is dit verleden tijd! Ray-Ban komt namelijk met een zonnebril waarmee je je iPhone kunt opladen.

Ray-Ban wil dat mensen meer uit hun zonnebril halen. Designer Sayalee Kaluskar en copywriter Ramiro Ramirez hebben daarom samen een zonnebril bedacht genaamd de Shama Shades. Het bijzondere aan deze zonnebril is dat deze is uitgerust met zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn geplaatst op de pootjes van de iconische Ray-Ban Wayfarer. Zeg nou zelf, een zonnebril met zonnepanelen is natuurlijk een gouden combinatie.

Hoe werkt deze zonnebril?

Het enige wat je hoeft te doen is je zonnebril dragen en van de zon genieten, de bril doet de rest. De zonnepanelen op de pootjes van de zonnebril laden zichzelf op door de zon. Wanneer de zon onder gaat, doe je je zonnebril af en kan je telefoon opgeladen worden. Om je telefoon op te laden, haal je een pootje van de zonnebril af en deze plug je in je iPhone. Je batterij laadt zich vervolgens op en jij hebt de hele avond plezier van een opgeladen mobieltje. Heel gemakkelijk en je bent ook nog eens milieubewust bezig. Een win-win situatie dus!

Ik vind het een slim en super leuk idee! Je bent milieubewust bezig, hebt een mooie zonnebril op die je beschermt tegen het zonlicht en je krijgt geen stressmomenten meer omdat je telefoon bijna leeg is. Helaas is deze zonnebril nu nog maar een concept, maar het kan wel eens een groot succes gaan worden! Een nadeel is wel dat het concept zich alleen richt op de iPhone en je  maar uit één zonnebril-model van Ray-Ban kunt kiezen. Maar wie weet komt hier nog verandering in!

 

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *