Je spullen terugvinden met Tile

Published On 24 January, 2014 | By Maartje |

Wie kent dit probleem niet? Sleutels kwijt, portemonnee met ov is onvindbaar en waar was die ene tas toch gebleven? Allemaal spullen die vaak kwijt zijn op momenten dat je de deur uit moet. Maar nu is er een oplossing voor dit vervelende probleempje! Het heet Tile en het helpt je met het vinden van je spullen.

Een Tile is een label die kunt bevestigen aan je sleutelbos, tas, laptop, huisdier en noem maar op. Vervolgens kun je via een speciale App elke Tile volgen waar deze zich bevindt. Wanneer je iets kwijt bent, kijk je even in de app en via gps zie je waar bijvoorbeeld jouw tas zich heeft verstopt. Mocht je iets kwijt zijn dat dichtbij ligt? Geen probleem, want de Tile werkt ook met geluid. Via de App ‘bel’ je de Tile die aan het verloren voorwerp zit en binnen no time vind je het weer terug.

Mocht je ook vaak je telefoon kwijt zijn, dan kan je altijd met een andere smartphone inloggen om zo je spullen terug te vinden. Per account kun je tien Tiles koppelen. De batterijen van de Tiles zijn niet verwisselbaar, maar moest de Tile vervangen worden krijg je uiteraard wel een seintje. In de voorverkoop bestel je de Tile al voor $19,95!

Als je het mij vraagt een leuke en zeer nuttige uitvinding. Vooral eentje aan je sleutelbos is geen overbodige luxe!

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *