Jezelf als 3D avatar

Published On 21 October, 2013 | By Sam |

Laatst schreef ik het al 3D printen is helemaal hot. Maar naast dat je nu voor een prikkie een 3D-printer kunt kopen, kun je nu ook direct een 3D-scan van je lichaam laten maken. Dat betekent, nooit meer moeite met kleding uitzoeken!

Nu denk je misschien, wat heb ik hieraan? Nou… zo’n scan wordt in de toekomst super handig bij het kiezen van de juiste kledingmaat. Je persoonlijke avatar is namelijk gemaakt op basis van jouw afmetingen. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar kleding op overvolle tafels, want online kleding kopen in de goede maat kan nu zonder enkele moeite. Het kopen van veel te veel shirtjes, omdat je niet precies weet welke maat je hebt, en vervolgens weer de helft terug sturen wordt dus verleden tijd! En laat dat nou niet alleen tijd, geld en moeite voor jezelf schelen, maar ook voor webshops!

Dankzij een smartphone, tablet of computer een 3D scan van je lichaam maken. Bij de Amsterdamse Poikos kan het voor een bedrag van slechts 18 euro. Door middel van het maken van twee digitale foto’s, één van de voorkant van je lichaam en eentje van de zijkant kunnen ze een echt persoonlijke ‘jij’ tot leven brengen. Dankzij deze scan weet je van teen tot elleboog tot oor precies hoe groot, breed of lang je bent.

Maar Poikos kan nog meer. Want leg je nog een paar euro’s bij dan kun je voor 37 euro je lichaam vaker laten opmeten. Wanneer je deze maandelijkse resultaten bekijkt zie je pas echt op welke manier je lichaam verandert. Een handig middel voor mensen die willen afvallen en hun lichaam in de gaten willen houden.

Bekijk onderstaand filmpje en zie hoe je lichaam gemeten wordt en wat je eraan hebt

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *