Jij als Actieheld!

Published On 3 January, 2013 | By Spotvogel |

Jij als Actieheld!

Stiekem wist je natuurlijk altijd al dat de bij ons zo bekende actiefiguren helemaal niet zulke helden zijn. Nee, de echte redder van de wereld dat ben jij! Gelukkig kan je dat nu dan eindelijk aan heel de wereld tonen. Jouw favoriete actieheld met jouw hoofd op zijn (of haar!) brede schouders!

Jaja, het is echt waar. Het is nu mogelijk om van jouw hoofd een 3D animatie te laten maken die geplaatst kan worden op de actieheld van jouw keuze. Batman, Superman of toch liever Captain America? Het is allemaal mogelijk. Ga je liever voor Catwoman? Geen probleem!

In tegenstelling tot de taken dat jij als actieheld volbrengt is het plaatsen van jouw hoofd op het poppetje een fluitje van een cent. Het enige wat jij hoeft te doen is twee afbeeldingen van je hoofd te uploaden (voor- en zijaanzicht) en de geavanceerde 3D software doet de rest. En dan? Dan is het alleen nog wachten tot de pop bij jou afgeleverd wordt. En ook daar hoef je helemaal niets voor te doen!

4.00 avg. rating (84% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.