JIM Mobile – Back To School

Published On 18 September, 2013 | By Spotvogel |

Bellen, sms’en internetten, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Helaas weten telefoonproviders dit ook en laten ons hiervoor de hoofdprijs betalen. Maar gelukkig is daar JIM Mobile! Jim Mobile heeft super voordelige abonnementen waarmee om de hele dag met je vrienden kunt kletsen, zonder dat al je zakgeld of salaris gaat naar je telefoonrekening.

Wat heeft Jim Mobile allemaal te bieden voor jou? Wat dacht je van:

  • Onbeperkt sms’jes versturen
  • 4 uur lang bellen
  • 500 MB internetten

En dat voor slechts €15,- per maand. Klinkt goed he!

Maar ben jij meer zo iemand die liever iedere maand zijn mobiele tegoed oplaad? Dan heeft Jim Mobile ook iets fantastisch voor jou! De heroplaadkaart. Deze kaart kun je gratis aanvragen en zo vaak opladen waar en wanneer je maar wilt. Het allerleukste aan deze kaart is dat, iedere keer dat jij je heroplaad kaart oplaadt, met minstens €10, je daar gratis sms’jes bij krijgt. En niet zo’n beetje ook, je krijgt er maar liefst 5000! Op de website van Jim Mobile zijn nog veel meer leuke mobiele mogelijkheden te vinden. Zo kun je ook een Spotify abonnement afsluiten en de hele dag naar je lievelingsmuziek luisteren. Ben je dan toch op de site, doe dan ook mee aan de Jim Mobiel Cap, waarbij je een te gekke pet kunt winnen.

JIM Mobile – Back To School

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *