June Bracelet beschermt je tegen de zon

Published On 8 January, 2014 | By Maartje |

Met deze hoge temperaturen in januari vergeten we bijna dat het hartje winter is. Het zonnetje schijnt en de winterjas is eigenlijk niet nodig. Kunnen we meteen gaan denken aan hoe we ons dit jaar gaan beschermen tegen de zon. Een trendy manier om dit te doen, is met de June bracelet!

Deze week lanceert Netamo de June bracelet. Deze armband waarschuwt je wanneer je te lang in de zon zit. Het is niet zomaar een armband. Deze armband is namelijk ontworpen door Louis Vuitton!

Hoe werkt de June?

De armband bestaat uit een leren bandje met daarop een elegante bedel in de vorm van een edelsteen. Bij deze armband kan een app niet ontbreken. De bedel meet aan hoeveel zonlicht je op dat moment wordt blootgesteld. Dit kun je vervolgens via de app zien. En dat niet alleen, hij laat ook zien welke factor zonnebrand je op dat moment het beste kunt gebruiken en of het verstandig is om een hoed of zonnebril te dragen. Via de app kun je je huidtype instellen voor een nog beter advies. Ben je nou niet zo’n armbandenfan, dan kun je de bedel ook als broche dragen voor hetzelfde resultaat.

De June verschijnt in de lente van 2014 en is verkrijgbaar in platinum, goud of metaalkleur en voor slechte 99 dollar al van jouw. Ik vind het een leuke gadget, vooral ook omdat je informatie krijgt over welke factor je het beste kunt smeren gebaseerd op je huidtype. En 99 dollar voor een echte Louis Vuitton armband is toch een koopje!

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *