Kan jij als starter wel een steuntje in de rug gebruiken?

Published On 29 August, 2013 | By Spotvogel |

Je zit vol goede ideeën. Een nieuwe gadget waarvan je weet dat het een geweldige hit wordt of een manier om het onderwijs onwijs te innoveren. Wat het precies is maakt niet uit. Je hebt een goed idee, daar gaat het om! Je wordt enthousiast wanneer je er aan denkt en met een grote glimlach vertel je het aan iedereen die het horen wil. Dat dit uit business oogpunt misschien niet heel handig is neem je voor lief. Dit gaat het worden. Aan de slag dan maar!

En dan is het ineens niet alleen een geweldig idee. Het is het beginpunt van iets wat kan uitgroeien tot iets heel moois. Maar nu komen de vragen, je begeeft je op onbekend terrein. Hoe zit het bijvoorbeeld met de Belastingdienst en is een inschrijving bij de KvK verplicht? En misschien heb je wel een eerste financiële injectie nodig? Niet iedereen beschikt als net afgestudeerde student over een goedgevulde beurs.

Zaken waar wij van vinden dat ze je absoluut geen schrik aan mogen jagen. Het is even eng, maar dat was het ook toen jij voor de eerste keer op een fiets stapte. En bij je eerste kus, je eerste vriendje en het op de post doen – of mailen – van je eerste CV! Je van de juiste informatie voorzien is hier wel van groot belang dus zorg er voor dat je van alles op de hoogte bent. Ga op onderzoek uit. Spreek met mensen uit het werkveld en laat je informeren over wat wel en wat vooral niet te doen. En misschien kan een partij als de ING voor jou als starter wel van groot belang zijn! Bekijk in onderstaande video wat andere starters aan hun diensten hebben gehad!

Wat kan ING voor jou als starter betekenen?

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *