Klaar om wild te worden met Diesel?

Published On 3 November, 2014 | By Spotvogel |

Diesel daagt je met hun nieuwe, avontuurlijke parfum uit om je wilde kant te tonen!

Een grote, mysterieuze tunnnel werd opgezet op een groot plein. Enkel de vraag: “Are you ready to reveal your wilde side?” was te zien. Zou jij naar binnen lopen?

Alleen voor de wilde jongens uit de stad!

Diesel wil met hun nieuwe parfum de wilde kant van de man tonen. Want zeg nou zelf: In deze hedendaagse maatschappij zijn mannen al tuttig genoeg. Dat terwijl elke meid die ik spreek, houdt van wild en zelfs een tikkeltje primitief. Dat oergevoel moet terug komen.

only the brave wild otb wild

Bijna Indiana Jones-esque komt Diesel met een geurtje die bewijst dat niet alleen metromannen baat hebben bij een parfum. De nieuwe fragrance is een mix van eeuwenoude kruiden, romige kokonoot, lavendel en meer geheimzinnige ingrediënten. Een karakteristieke geur dus met een ruige, aardse en primitieve feel. Zoals Diesel het beschrijft: voor de gedomesticeerde, doch wilde jongen uit de stad. Wel, daar associeer ik mij wel mee!

De stunt

Even terug naar de geheimzinnige tunnel. In het filmpje zie je wat er gebeurd zodra de nietsvermoedende wandelaar beslist om dan toch maar naar binnen te gaan. Je moet wel even een kijkje nemen, toch?

Hoe, waar?!

De Diesel wordt gelanceerd in een lijn met deodorant, eau de toilette en shower gel. Het flesje van The Brave Wild komt in de vorm van een dikke vuist, een vuist die je simpelweg een boks wilt terug geven om hoe tof die eruit ziet!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *