Kleren maken de (drukke) man

Published On 17 January, 2014 | By Pim |

Ik ga graag de stad in om ‘even’ te kijken of ik nog wat vets kan scoren. Moet er natuurlijk wel netjes bijlopen op straat. Je weet immers nooit waar je tegenaan loopt. Ik kraai er niet naar als ik met niets thuis kom. Toch zijn er genoeg mannen die al koorts krijgen bij de gedachte aan een piepklein pashokje en opdringerige verkopers. Voor deze mensen is er The Cloakroom.

Heb jij een hekel aan winkelen, of weet je niet zo goed wat in de mode is én wat er bij jou past? Dan heeft The Cloakroom de ideale uitkomst. Zij bieden de moderne man meer gemak door kledingadvies op maat online aan te bieden. Lekker vanuit je luie stoel. En we zijn met z’n allen graag lui. Want lui maakt gelukkig!

Het nieuwe winkelconcept schotelt je eerst een stijlquiz voor, waarin je kledingvoorkeuren, je maten en je budget worden gevraagd. Hierna krijg je een personal shopper toegewezen die de uitkomsten van de quiz telefonisch met je doorneemt. De personal shopper selecteert vervolgens tien tot vijftien passende kledingstukken waarbij ze de keuze hebben uit meer dan twintig gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande kledingmerken. Het kan hier al bijna niet meer misgaan zou je denken.

De box met kleding wordt thuis opgestuurd, waarna je tien dagen bedenktijd hebt. Uiteindelijk betaal je alleen voor de kleding die je besluit te houden en zijn er geen verzend- en retourkosten. Appeltje eitje, kleding op maat en wat je niet leuk vindt stuur je geheel kosteloos terug. Kleine moeite, groot plezier.

Naderhand neemt de personal shopper contact met je op voor feedback. Zo krijgen ze steeds meer zicht op jouw wensen en voorkeuren. Het leven is soms zo makkelijk.

Zo houd je tijd over voor andere, belangrijke dingen. Een drukke grotemensenbaan bijvoorbeeld.

articles

5.00 avg. rating (99% score) - 6 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik waardeer en bewonder de mens, fijne muziek, prettige feestjes en een goed verhaal. En vanaf deze plek bedien ik jullie met fijne woordspinsels over bijzonder sappige, grappige, hippe, inspirerende, actuele, maar hoofdzakelijk zeer toffe dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *