Kom van de bank af met de Rise tracker

Published On 28 November, 2013 | By Maartje |

Activiteitentrackers, wie maakt hier tegenwoordig geen gebruik van? Je weet precies hoeveel je gelopen hebt, het aantal verbrande calorieën en of je je doel al hebt gehaald. Genoeg reden om gemotiveerd te raken om snel weer te sporten. Maar wat je misschien nog meer motivatie geeft om te bewegen, is de Rise tracker. Een tracker die bijhoudt hoeveel je zit op een dag. Dat is pas een motivatie om van die stoel of bank af te komen!!

Van bewegen hebben we allemaal wel een idee van hoeveel we dat doen. Maar waar we ons minder mee bezighouden, is hoeveel we zitten. En dat is stiekem behoorlijk veel! Daarom is er nu een nieuwe tracker die niet meet hoe actief je bezig bent, maar die meet hoe niet-actief je bent. Wanneer je aan het einde van dag ziet hoeveel je hebt gezeten, motiveert dat misschien nog beter dan wanneer je ziet hoeveel je hebt bewogen.

Hoe werkt de Rise tracker?

Een klein apparaatje dat gemakkelijk in je broekzak past, dat is de Rise tracker. Mocht je geen broekzak hebben, geen probleem want er zit ook een magneet in het apparaatje verwerkt. Natuurlijk maakt de Rise tracker ook gebruik van een speciale app waarmee je doelen voor jezelf kunt stellen. Via Bluetooth kun je het apparaatje verbinden met je smartphone en wanneer je teveel zit, krijg je een pushbericht. En wanneer je dat bericht krijgt, weet je dat het tijd is om met je billen van die stoel te komen! Ook is het mogelijk om deze info met je vrienden te delen. Zo kunnen we elkaar lekker motiveren om te bewegen!

Slim bedacht! Via hetzelfde apparaatje meten hoeveel je zit én hoeveel je beweegt, leuke combi! En voor slechts dertig dollar is de Rise al voor jou. Ik ben overtuigd! 

5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *