Kwartetten 2.0

Published On 13 July, 2012 | By Rogier |

 

“Mag ik van jou uit de categorie Premiums, de kaart met ‘Duvel?”

“Helaas, die heb ik niet, maar mag ik van jou dan uit die zelfde categorie de ‘Speaker tube?”

Kwartetten. Ongetwijfeld het eerste kaartspel dat je leert als kind. Toen vond je dit vast ook heel leuk, het verzamelen van de vier verschillende kaarten uit dezelfde categorie. Maar nu is de lol er waarschijnlijk snel af.

Een kwartetspel over nieuwe media lijkt dan ook een  rare mix, maar is onverwacht erg leuk om te spelen en toch ook wel leerzaam. Futurequartet is bedacht door Parel&Moer, een Haarlems Reclamebureau dat zich specialiseert in nieuwe media. De categorieën vallen onder hun specialisatie, waaronder Q&R-codes, building mapping en augmented reality. Die categorieën bestaan dan weer uit vier voorbeelden van die nieuwe media.

Het interessante en vernieuwende van dit spel is dat je op www.futurequartet.com filmpjes kunt zien van alle categorieën en onderwerpen. Dus als je niet weet wat een bepaalde categorie inhoudt, kun je er een mooi voorbeeld van zien op de site. Dit kwartetspel is dus leuk om gewoon eens gezellig te spelen, of om er nou eindelijk eens achter te komen wat die kleine witte vakjes met al die zwarte blokjes nou zijn.

Het spel is te koop via www.futurequartet.com voor €14.50

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Copywriting, gevoelige korte verhalen, vlotte wielerteksten, Diabetes Mellitus, fashionvictim en zit ooit bij Matthijs aan tafel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *