Lactosevrij eten kan lekker zijn, met Philadelphia

Published On 22 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Philadelphia heeft met deze zomerse reclame duidelijk gemaakt dat 2016 het jaar wordt van heerlijk eten, ook voor mensen die niet zulke dikke vrienden met lactose zijn. Het roomkaasmerk gaat bij drie dames langs om hen te demonstreren dat lactosevrij eten geen straf hoeft te zijn!

Het is voor veel mensen wennen, wanneer zij er achter komen dat zij lactose-intolerant zijn. Een leven zonder melk, kaas en andere zuivelproducten is voor veel Hollanders nou eenmaal ondenkbaar. Vervangende, lactosevrije producten zijn meestal niet even lekker als de originele versies, maar gelukkig brengt Philadelphia Lactosevrij daar nu verandering in. Geloof je het niet? Evelien, Sarah en Valérie eerst ook niet. Check hier de zomerse reclame van Philadelphia:

Lactosevrij ontbijt en toch lekker

In de commercial is te zien hoe de dames een heerlijk ontbijtje krijgen van Philadelphia, met alles erop en eraan. Van verse Jus d’Orange, tot aan een croissantje, aardbeien en toast met roomkaas. Zo is duidelijk te zien dat een lactosevrij ontbijt niks hoeft onder te doen voor een “normaal” ontbijt. Dit is goed nieuws voor vele lactose-intolerante Nederlanders die het wel zat waren om smakeloze dieetproducten te consumeren.

Dit belooft veel goeds voor dieetproducten in het algemeen. Wat een opluchting zou het zijn als je in de toekomst niet meer hoeft in te leveren op smaak wanneer je een dieet volgt… Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *