LEGO Chima: De Schorpioenenkoning

Published On 8 February, 2014 | By Spotvogel |

Ineens waren ze daar vandaag, de cijfers van de Amerikaanse bioscoopbezoeken van het afgelopen weekend. Een onverwachts goede score was er voor The Lego Movie die ruim 69 miljoen dollar (bijna 51 miljoen euro) in het laatje bracht. De 3D-animatiefilm (een coproductie tussen Warner Bros en de Deense speelgoedfabrikant) is daarmee tot nu toe de succesvolste film van dit jaar en een van de best debuterende animatiefilms ooit. Lego is hot, hotter dan ooit kunnen we wel zeggen!

Niet alleen de film doet het goed, ook de felgekleurde kunststofblokjes blijven mateloos populair. Als kind bouw je kastelen, vecht je veldslagen uit in de ruimte en ben je constant je imperium aan het uitbreiden. Heb je zelf kinderen dan help je brandweerwagens bouwen, mag je de stickertjes plakken en zijn het vooral de vervelende kleine frutseltjes die je op de juiste plaats mag plaatsen. En als grootouder mag je je weer heerlijk kind voelen. Je samen helemaal verliezen in de wondere wereld die Lego heet.

Klik op de link in de video voor meer toffe filmpjes en alle informatie die je zoekt over Lego Chima. Het land dat ooit een paradijs was maar waar nu een heftige strijd heerst tussen de verschillende dierenstammen. Niet alleen om de heerschappij over het Koninkrijk maar ook zeker voor de zeggenschap over de natuurlijke grondstof die CHI heet: een sterke stof die leven brengt maar ook een vernietigend effect kan hebben.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *