Lego Star Wars

Published On 5 December, 2013 | By Sam |

Vanuit een andere dimensie aangevallen worden. Dat zou toch wat zijn! En het leuke is dat het nog werkelijkheid kan worden ook. Want met LEGO Star Wars kun je gevechten houden in een sterrenstelsel hier ver vandaan. Nu hoor ik je denken Star Wars? Is dat niet die film van een jaar of 10 geleden? Dat klopt, LEGO heeft de handen ineen geslagen met de wereldberoemde film en een echte LEGO Star Wars collectie uitgebracht. 

LEGO Star Wars

Met dit speelgoed kunnen kinderen spelen met de door ons geliefde ruimteschepen en laserzwaarden van Yoda en natuurlijk ook met Anakin en Luke Skywalker zelf.

Schermafbeelding 2013-12-10 om 15.37.54

Van het bouwen van je eigen melkwegstelsel tot robots, uren lang speel plezier en de kinds zijn uren onder de pannen. Toch best cool als je kleine broertje Princess Leia en R2-D2 probeert te laten ontsnappen uit de gevangenis aan boord Jabba’s Sail Barge.

Dus heb je nog geen kerstcadeautje voor je broertje, neefje of buurjongen neem dan vooral een kijkje in de LEGO Star Wars collectie!

P.s. stiekem meespelen is natuurlijk altijd toegestaan!

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *