Leidse graffiti-artiest Zedz met 3D pieces in Milaan

Published On 8 October, 2015 | By Spotvogel |

Zedz vertelt zijn verhaal in de Microsoft Surface Stories. Als graffiti artiest in Milaan combineert hij techniek met kunst om originele, ruimtelijke en toffe pieces te maken!

Bekijk Zedz in de Microsoft – Surface Stories: (deblokkeer je adblocker als het filmpje niet opkomt…)

Zedz in Milaan, 3D graffiti

Als jongen uit Leiden kreeg Zedz al via de televisie alles mee over de laatste graffiti kunsten. De toen nog beginneling wilde alles doen om mee te gaan met de hypes. Maar met die instelling wordt je natuurlijk nooit een grote. Zo ging hij graffiti van een ander oogpunt bekijken; Wat nou als de pieces 3D werden? Hoe zou zo’n piece er dan uitzien?!

zedz ruimtelijk logo

Dat is wel wat toffer dan de gemiddelde tag!

Microsoft Surface Stories?

Microsoft Surface Stories gaat een aantal jonge ondernemers volgen. En niet alleen volgen ze deze ondernemers, er is een samenwerkingsverband om ze min of meer te kickstarten. Hieronder vallen dus Zedz, maar ook mode-ontwerpers Pakkend, Smaak en de fietsfabrikant VANMOOF.

Zo kan je profiteren van leuke kortingen wanneer je een Microsoft Surface Pro 3 aanschaft, de laatste tablet van de software-(en dus ook hardware-)gigant. Bijvoorbeeld krijg je 15% korting op een VANMOOF fiets; Je hebt het hippe model vast wel eens voorbij zien racen! Klik door op het bovenstaande filmpje om te bestellen of meer te weten te komen!

Microsoft Surface Pro 3 - Surface Stories VANMOOF

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *