Lenovo IdeaTab S2109

Published On 9 April, 2012 | By Tom |

Ook in tabletland zie je bijna door de bomen het bos niet meer. Wie kan zich niet meer herinneren dat Apple de iPad presenteerde. “Handig, maar wat moet ik ermee?” was het algemene commetaar. Tegenwoordig kom je zo overal – en zeker niet alleen die van Apple – tegen.

Lenovo heeft ook zijn tablet onthuld: IdeaTab S2109. Het is een tablet met een 9,7 inch ips-lcd-scherm (1024 x 768). Het apparaat draait op Android 4.0 en is voorzien van een batterij die 10 uur mee zou gaan. De S2109 heeft een 8,9 mm dikke ‘unibody’-behuizing van metaal en is voorzien van een 1,3 megapixel webcam, een microSD-slot en een microHDMI-aansluiting. En dat is het voorlopig…

Worden we hier warm van? Een lichte verhoging misschien wel. Maar waarom is bijvoorbeeld de resolutie zo laag? Dat kan tegenwoordig natuurlijk veel beter. En ook over de prijs is nog niks bekend, dus het is allemaal nog even afwachten wat het worden gaat. Gelukkig staat er al wel een promotievideo online, zodat we die in ieder geval al kunnen bewonderen!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.