Let’s Enhance en Three Point Landing

Published On 9 May, 2012 | By Ming |

Je kent het uit talloze series, beelden van een surveillance camera die worden gepauzeerd en daarna worden uitvergroot. Zo goed uitvergroot dat alles ineens helder en scherp is. In de echte wereld komt er natuurlijk meer bij kijken, maar in series en films is het toch altijd een wonderbaarlijk stukje techniek die bijna altijd goed gaat. Zo maakte Duncan Robson 2 jaar geleden een supermontage genaamd Let’s Enhance. Een montage van verschillende films en series waarbij ze ‘let’s enhance’ zeggen.

Let’s Enhance door Duncan Robson

Vet toch of niet dan? Inmiddels is het twee jaar later en heeft Robson een montage gemaakt met een minstens zo cool onderwerp.

Three Point Landing

Je weet denk ik al meteen waar ik het over heb. Een held uit een film of serie die op beide benen en een hand landt. Op zichzelf al heel cool, maar 1:10 met verschillende ‘Three Point Landings’ is natuurlijk veel cooler. Kijk mee met landingen uit films, games en series zoals Naruto, Sucker Punch, Spiderman, Avatar, The Matrix, Iron Man, Wonder Woman, Blade, Avengers en zelfs Justin Timberlake.

Three Point Landing montage door Duncan Robson

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published.