LG Hom-Bot VPARQUET robotstofzuiger – De ideale hulp in de huishouding

Published On 26 October, 2013 | By Tom |

Een robot als hulp in de huishouding, voor heel veel mensen is het een ideaalbeeld. Thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis en altijd een volle koelkast, is dat niet ideaal? Tegenwoordig wordt de markt overspoeld met robotstofzuigers. Waar de een daadwerkelijk een schoon huis achterlaat is de ander niet meer dan een leuk speeltje voor de hond. Een robotstofzuiger die daadwerkelijk van wanten weet is de LG Hom-Bot VPARQUET robotstofzuiger. Een kijkje in de keuken.

LG Hom-Bot VPARQUET
De LG Hom-Bot VPARQUET is een square-vormige robotstofzuiger van 340 x 340 x 89 (mm) en een gewicht van bijna 3kg. De operationele capaciteit bedraagt 100 minuten bij een oplaadtijd van ongeveer 3 uur. De Hom-Bot weet zelf wanneer hij weer opgeladen moet worden en keert automatisch terug naar het oplaadstation.

Zelflerend systeem
De grote kracht van de Hom-Bot zit hem, naast de meer dan voortreffelijke zuigkracht, vooral in het zelflerend vermogen en het grote bereik van de stofzuiger. De Hom-Bot is in staat een map te maken van de kamer met daarop objecten en hun locaties. Daarop berekend hij zijn stappen en fases het gebied effectief en efficient schoon te maken. Daarbij gaat hij uiteraard netjes overal omheen, ook om de hond die ineens op een andere plaats ligt te slapen!
Daarnaast is ook het grote bereik bij deze stofzuiger een absolute plus. Maar liefst 93% van de gemiddelde kamer zal de Hom-Bot van het stof en vuil ontdoen (bij een ‘gemiddelde’ robotstofzuiger is dit 54%). Dit is het gevolg van de vernieuwde vorm, vierkant met ovale hoekpunten t.o.v. het traditionele rond, en de langere borstels die de Hom-Bot heeft.

LG Hom-Bot VPARQUET

HEPA FILTER H1
Het reinigingssysteem van de Hom-bot filtert het vuil en stoot geen muffe en vervuilde lucht uit. Hierdoor zal je huis na een stofzuigbeurt ook daadwerkelijk fris reuken. De dweilmop met bijgeleverd opzetstuk zorgen er voor dat de vloer de laatste behandeling krijgt die hij verdient!

TV kijken
De Hom-Bot heeft vele voordelen t.o.v. zijn concurrenten. Zo produceert hij een geluid van slechts 60DB wanneer hij aan het werk is. Dit betekent dat je gewoon rustig TV kijken kunt wanneer de stofzuiger je huis schoon maakt. De opvangbak (boven bevestigd) is groot genoeg en makkelijk los te koppelen om het stof te verwijderen. Haren zijn gemakkelijk te verwijderen en alle onderdelen zijn simpel te demonteren om ze schoon te maken of wanneer ze vervangen dienen te worden (een aantal vervangstukken worden standaard meegeleverd). En bovendien, ook op tapijt doet de Hom-Bot gewoon zijn werk!

Conclusie
De LG Hom-Bot VPARQUET robotstofzuiger heeft dan misschien een wat stevige prijs (richtprijs € 549,-) maar dan haal je wel een robotstofzuiger in huis die absoluut raadt weet met zijn taken. Het is daadwerkelijk een hulp in de huishouding en niet slechts een leuk speeltje voor de hond.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *